Schab zapeklowany na sucho i dwukrotnie sparzony, to doskonała domowa wędlina :)
Mięso myjemy w zimnej wodzie i osuszamy...
...papierowym ręcznikiem lub na kratce.
Nadmiar mięsa wykrawamy, żeby został nam ładny kawałek :) Pozostałe mięso kroimy w kostkę i robimy gulasz kliknij tutaj 
Dla uformowania przewiązujemy lub nie :) i prz...

Osoby, które trafiły na ten wpis szukały : jedzenie schab mięsa mięso przepis przepisy przepisy. peklowanie szybką szybka

Czy podoba Ci się ten wpis? dodaj komentarz, podziel się swoją opinią

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

Lifestylowo.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję