Paszteciki z kapustą i grzybami 503
Paszteciki z kapustą i grzybami to nasza obowiązkowa pozycja na wigilijnym stole. Takie paszteciki wyśmienicie smakują w towarzystwie barszczu czerwonego. Po upieczeniu są mięciutkie i bardzo puszyste. Paszteciki możemy zrobić z dowolnym farszem, ponieważ przepis na ciasto jest bardzo uniwersalny. Możemy zatem przygotować paszteciki z kapustą kiszo...
Śledź
Poczytaj
Nigdy nie wylewaj wody po gotowaniu jajek. Sprawdź, dlaczego, a będziesz zachwycona!
Nigdy nie wylewaj wody po gotowaniu jajek. Sprawdź, dlaczego, a będziesz zachwycona!
9 zmian, które zajdą w Twoim ciele, jeśli zaczniesz jeść 2 jajka dziennie
9 zmian, które zajdą w Twoim ciele, jeśli zaczniesz jeść 2 jajka dziennie