Rosół to zupa zajmująca szczególne miejsce w polskiej kuchni. Bez aromatycznego, esencjonalnego, złocistego i klarownego rosołu wielu Polaków nie wyobraża sobie niedzielnego obiadu, to także najczęściej serwowana zupa podczas takich imprez, jak wesele czy pierwsza komunia. Wywar z mięsa i jarzyn jest także niezastąpiony podczas walki z przeziębieni...

Poczytaj

Termoobieg w piekarniku – kiedy należy go używać, a kiedy tego nie robić?

Termoobieg w piekarniku – kiedy należy go używać, a kiedy tego nie robić?


Używasz kostek rosołowych? Lepiej przestań i wyrzuć je do śmieci!

Używasz kostek rosołowych? Lepiej przestań i wyrzuć je do śmieci!


Osoby, które trafiły na ten wpis szukały : rosół jak bulion gotuj gotowanie zupy zupa mięsa mięso mętny

Czy podoba Ci się ten wpis? dodaj komentarz, podziel się swoją opinią