Proponuję dzisiaj jajka faszerowane tuńczykiem i kaparami, świetne danie również na Wielkanocny stół. Smacznego.
Drukuj
Jajka faszerowane tuńczykiem i kaparami
Składniki4 jajka
1 puszka tuńczyka w sosie własnym
szczypiorek
1 łyżka musztardy
1 łyżka majonezu
1 łyżka kaparów
sól
pieprz
InstrukcjeJajka gotujemy na twardy...

Poczytaj

Nigdy nie wylewaj wody po gotowaniu jajek. Sprawdź, dlaczego, a będziesz zachwycona!

Nigdy nie wylewaj wody po gotowaniu jajek. Sprawdź, dlaczego, a będziesz zachwycona!


9 zmian, które zajdą w Twoim ciele, jeśli zaczniesz jeść 2 jajka dziennie

9 zmian, które zajdą w Twoim ciele, jeśli zaczniesz jeść 2 jajka dziennie


Czy podoba Ci się ten wpis? dodaj komentarz, podziel się swoją opinią