Teraz kiedy warzywa mają najlepszy smak, zachęcam do zrobienia ryby po grecku. Każdy ma swój ulubiony przepis na taką rybę, a ja dzisiaj dzielę się swoim.
Drukuj
Ryba po grecku
Składniki1 kg ryb (np. dorsz, mintaj, miruna)
3-4 jajka
bułka tarta
3-4 łyżki mąki
olej
1-1,5 kg marchewki
1 duży seler
2 pietruszki
2 średn...
Ryba po grecku. 2
Śledź
Poczytaj
Nigdy nie wylewaj wody po gotowaniu jajek. Sprawdź, dlaczego, a będziesz zachwycona!
Nigdy nie wylewaj wody po gotowaniu jajek. Sprawdź, dlaczego, a będziesz zachwycona!
9 zmian, które zajdą w Twoim ciele, jeśli zaczniesz jeść 2 jajka dziennie
9 zmian, które zajdą w Twoim ciele, jeśli zaczniesz jeść 2 jajka dziennie