Opis Cordon Bleu:
Cordon Bleu to inaczej kotlet szwajcarski. Tradycyjnie jest to panierowany sznycel, który nadziewany jest serem oraz kawałkami szynki. Do tradycyjnego Cordon Bleu używa się sznycel cielęcy.
Możemy go jednak wykonać cielęciny, szynki wieprzowej, schabu, piersi z kurczaka czy też indyka. Najważniejsze w danym przepisie jest to by mi...

Poczytaj

9 zmian, które zajdą w Twoim ciele, jeśli zaczniesz jeść 2 jajka dziennie

9 zmian, które zajdą w Twoim ciele, jeśli zaczniesz jeść 2 jajka dziennie


7 trików kosmetycznych, które poprawiają urodę

7 trików kosmetycznych, które poprawiają urodę


Nigdy nie wylewaj wody po gotowaniu jajek. Sprawdź, dlaczego, a będziesz zachwycona!

Nigdy nie wylewaj wody po gotowaniu jajek. Sprawdź, dlaczego, a będziesz zachwycona!


10 napojów, które warto pić przed snem, by spalić tłuszcz z brzucha

10 napojów, które warto pić przed snem, by spalić tłuszcz z brzucha


Osoby, które trafiły na ten wpis szukały : olej tarta dania szynka schab przepisy. mięso mięsa bułki bułka

Czy podoba Ci się ten wpis? dodaj komentarz, podziel się swoją opinią