Opis Karpatka:
Karpatka, której nie oprze się żaden łasuch. Karpatkę wykonuje się z ciasta parzonego, czyli takiego, które uzyskuje się przez zaparzanie mąki we wrzącej mieszaninie wody z masłem. Następnie taką masę trzeba wystudzić i połączyć z jajkami. Do takiego ciasta nie potrzeba proszku do pieczenia. Spulchnia je wytwarzająca się podczas wypi...
Karpatka 6
Śledź (1)
Poczytaj
9 zmian, które zajdą w Twoim ciele, jeśli zaczniesz jeść 2 jajka dziennie
9 zmian, które zajdą w Twoim ciele, jeśli zaczniesz jeść 2 jajka dziennie
10 cennych wskazówek, jak zmniejszyć insulinooporność w celu zmniejszenia masy ciała
10 cennych wskazówek, jak zmniejszyć insulinooporność w celu zmniejszenia masy ciała
Nigdy nie wylewaj wody po gotowaniu jajek. Sprawdź, dlaczego, a będziesz zachwycona!
Nigdy nie wylewaj wody po gotowaniu jajek. Sprawdź, dlaczego, a będziesz zachwycona!