Przepis na pyszne “bułki z przedziałkiem” . W moim rejonie powszechnie nazywa się je bułkami poznańskimi , a u Was?
Inspiracja: Kulinarne szaleństwa Margarytki
Domowe bułki wrocławskie (poznańskie) – Składniki
Mąka pszenna tortowa 550g
Drożdże 20g, świeżych
Masło 30g, miekkiego
Woda 100ml, letnia
Mleko 150ml, letnie
Jajko 1 całe...

Poczytaj

Co jest zdrowsze? Masło czy margaryna?

Odwieczny problem, masło czy margaryna? Dowiedz się teraz!


9 zmian, które zajdą w Twoim ciele, jeśli zaczniesz jeść 2 jajka dziennie

9 zmian, które zajdą w Twoim ciele, jeśli zaczniesz jeść 2 jajka dziennie


10 cennych wskazówek, jak zmniejszyć insulinooporność w celu zmniejszenia masy ciała

10 cennych wskazówek, jak zmniejszyć insulinooporność w celu zmniejszenia masy ciała


Nigdy nie wylewaj wody po gotowaniu jajek. Sprawdź, dlaczego, a będziesz zachwycona!

Nigdy nie wylewaj wody po gotowaniu jajek. Sprawdź, dlaczego, a będziesz zachwycona!


Osoby, które trafiły na ten wpis szukały : bułki bułka bułko drożdże jajka jajek ciasta ciasto cieście ciast

Czy podoba Ci się ten wpis? dodaj komentarz, podziel się swoją opinią