Opis:
Langos (langosz) specjalność charakterystyczna dla kuchni węgierskiej. Langosz to drożdżowy placek, który piekło się z ciasta chlebowego blisko ogniska. Zresztą sama nazwa znaczy tyle co płomień.  Teraz smaży się placki na głębokim tłuszczu.
Składniki:
500 g mąki pszennej
300 ml mleka
30 g świeżych drożdży
1 łyżeczka cukru
1 łyżeczka sol...

Poczytaj

7 trików kosmetycznych, które poprawiają urodę

7 trików kosmetycznych, które poprawiają urodę


10 cennych wskazówek, jak zmniejszyć insulinooporność w celu zmniejszenia masy ciała

10 cennych wskazówek, jak zmniejszyć insulinooporność w celu zmniejszenia masy ciała


Osoby, które trafiły na ten wpis szukały : olej placki drożdże placek ser cukier cukru ciasta ciasto cieście

Czy podoba Ci się ten wpis? dodaj komentarz, podziel się swoją opinią