Rillettes z gęsi przepis na mięsne smarowidło do chleba
Rillettes z gęsi przepis na mięsne smarowidło z pieczonej gęsiny w słoikach. Rillettes z mięsa z pieczonej gęsi to smak dawnych czasów, kiedy nie marnowało się niczego, a mięso trzeba było przechowywać bez lodówki. Moja babcia opowiadała, że jej mama przygotowywała rillettes piekąc całą gę...

Osoby, które trafiły na ten wpis szukały : gęś mięso mięsa wino wina pieczona pieczone tłuszcz smalec pieczeń

Czy podoba Ci się ten wpis? dodaj komentarz, podziel się swoją opinią

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

Lifestylowo.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję