Przyznam się szczerze, że pieczone i smażone mięso nie były kiedyś moja mocną stroną. Jednak odkąd poznałam te metody moja rodzina nazwała mnie królową mięs. Zawsze każdy prosi o dokładkę. Poniżej możecie przeczytać , jakie to metody.
Metoda pierwsza na schab:
Mięso schabowe będzie soczyste, jeśli przed pieczeniem sparzymy...

Poczytaj

Termoobieg w piekarniku – kiedy należy go używać, a kiedy tego nie robić?

Termoobieg w piekarniku – kiedy należy go używać, a kiedy tego nie robić?


13 sekretnych funkcji telefonu komórkowego

13 sekretnych funkcji telefonu komórkowego, o których nie miałeś pojęcia! Sprawdź!


10 różnić między prawdziwą a toksyczną przyjaźnią

10 różnić między prawdziwą a toksyczną przyjaźnią


13 dziewczęcych rzeczy, które sekretnie kochają robić mężczyźni

13 dziewczęcych rzeczy, które sekretnie kochają robić mężczyźni


12 szokujących, a jednocześnie genialnych zastosowań Vicks VapoRub

12 szokujących, a jednocześnie genialnych zastosowań Vicks VapoRub


Osoby, które trafiły na ten wpis szukały : mięsa pieczone mięso pieczeń pieczona porady olcia gotuje olcia gotuje gotuj gotowanie

Czy podoba Ci się ten wpis? dodaj komentarz, podziel się swoją opinią