Ucierana babka o intensywnym kawowym smaku z polewą czekoladowo-kawową. Jest to mój faworyt wśród wszystkich babek wielkanocnych, które piekłam do tej pory. Wychodzi mięciutka, wilgotna i mięsista, z wyczuwalną goryczką kawy, która przełamana jest słodką polewą z mlecznej czekolady. Idealna dla osób, które nie przepadają za przesłodzonymi ciastami....

Poczytaj

Praktyczne zastosowanie dla fusów po kawie!

Nie wyrzucaj fusów po kawie! Sprawdź, jak je praktycznie wykorzystać!


Porzeczkowiec

Porzeczkowiec


Ciasto z truskawkami

Ciasto z truskawkami


9 rzeczy, których nie powinieneś robić na pusty żołądek

9 rzeczy, których nie powinieneś robić na pusty żołądek


Osoby, które trafiły na ten wpis szukały : babki babka polewa kawa ciasta ciast ciasto cieście polew pieczeń

Czy podoba Ci się ten wpis? dodaj komentarz, podziel się swoją opinią