Ucierana babka o intensywnym kawowym smaku z polewą czekoladowo-kawową. Jest to mój faworyt wśród wszystkich babek wielkanocnych, które piekłam do tej pory. Wychodzi mięciutka, wilgotna i mięsista, z wyczuwalną goryczką kawy, która przełamana jest słodką polewą z mlecznej czekolady. Idealna dla osób, które nie przepadają za przesłodzonymi ciastami....

Poczytaj

Praktyczne zastosowanie dla fusów po kawie!

Nie wyrzucaj fusów po kawie! Sprawdź, jak je praktycznie wykorzystać!


9 rzeczy, których nie powinieneś robić na pusty żołądek

9 rzeczy, których nie powinieneś robić na pusty żołądek


Ciasto z truskawkami

Ciasto z truskawkami


Porzeczkowiec

Porzeczkowiec


Osoby, które trafiły na ten wpis szukały : babki babka polewa kawa cieście ciasto ciast ciasta polew pieczeń

Czy podoba Ci się ten wpis? dodaj komentarz, podziel się swoją opinią