Łosoś, to ryba bogata w witaminy B,A,E,D, oraz minerały: potas, fosfor, selen, wapń,żelazo, magnez, cynk,fluor, jod, niacynę. Pasta jajeczna posiada sporo błonnika,białka, cukru i wody jak również żelazo, magnez i wapń.Kolejna propozycja na Pyszne roladki z tortilli
Składniki na nadzienie jajeczne
* 1 tortilla pszenna
*5 dkg...
Tortillove roladki 3
Śledź
Poczytaj
Nigdy nie wylewaj wody po gotowaniu jajek. Sprawdź, dlaczego, a będziesz zachwycona!
Nigdy nie wylewaj wody po gotowaniu jajek. Sprawdź, dlaczego, a będziesz zachwycona!
9 zmian, które zajdą w Twoim ciele, jeśli zaczniesz jeść 2 jajka dziennie
9 zmian, które zajdą w Twoim ciele, jeśli zaczniesz jeść 2 jajka dziennie