Wyśmienite ciasto migdałowo-śliwkowe. Kolejna obowiązkowa pozycja w sezonie na śliwki. Ciasto jest dość proste w przygotowaniu, a zachwyca aromatem i smakiem.
Źródło

Poczytaj

Nigdy nie wylewaj wody po gotowaniu jajek. Sprawdź, dlaczego, a będziesz zachwycona!

Nigdy nie wylewaj wody po gotowaniu jajek. Sprawdź, dlaczego, a będziesz zachwycona!


Co jest zdrowsze? Masło czy margaryna?

Odwieczny problem, masło czy margaryna? Dowiedz się teraz!


9 zmian, które zajdą w Twoim ciele, jeśli zaczniesz jeść 2 jajka dziennie

9 zmian, które zajdą w Twoim ciele, jeśli zaczniesz jeść 2 jajka dziennie


Osoby, które trafiły na ten wpis szukały : cieście ciasto ciasta ciast śliwki ciasta z kremem ciasto z kremem masło krem jajek

Czy podoba Ci się ten wpis? dodaj komentarz, podziel się swoją opinią