Jajka można podawać na wiele sposobów. Dziś proponuje faszerowane pieczarkami, gdyż PIECZARKI są bardzo zdrowe i wbrew pozorom mają wiele cennych składników odżywczych:witaminy z grupy B (głównie wit. B1, B2 i B3), a także witaminę A, E, D, zawierają też znaczące ilości minerałów i pierwiastków śladowych, np. fosforu, jodu, potasu, selenu, żelaza i...

Poczytaj

Nigdy nie wylewaj wody po gotowaniu jajek. Sprawdź, dlaczego, a będziesz zachwycona!

Nigdy nie wylewaj wody po gotowaniu jajek. Sprawdź, dlaczego, a będziesz zachwycona!


9 zmian, które zajdą w Twoim ciele, jeśli zaczniesz jeść 2 jajka dziennie

9 zmian, które zajdą w Twoim ciele, jeśli zaczniesz jeść 2 jajka dziennie


Osoby, które trafiły na ten wpis szukały : święta jajka jajek witaminy witamina pieczarki witamina a wielkanoc przekaski przekaski.

Czy podoba Ci się ten wpis? dodaj komentarz, podziel się swoją opinią