Jajka faszerowane chrzanem, z dodatkiem rzeżuchy to pomysł na wielkanocną przystawkę. Pyszne, chrzanowe nadzienie idealnie pasuje do jajek, a rzeżucha nadaje im wiosennej świeżości.
Czym byłaby Wielkanoc bez jajek? Jajka są jej nieodłącznym elementem. Jednak dla mnie jest nim jeszcze jeden przysmak: to chrzan. W ciągu roku troszkę o nim zapomin...
Jajka z chrzanem i rzeżuchą 1
Śledź
Poczytaj
Nigdy nie wylewaj wody po gotowaniu jajek. Sprawdź, dlaczego, a będziesz zachwycona!
Nigdy nie wylewaj wody po gotowaniu jajek. Sprawdź, dlaczego, a będziesz zachwycona!
9 zmian, które zajdą w Twoim ciele, jeśli zaczniesz jeść 2 jajka dziennie
9 zmian, które zajdą w Twoim ciele, jeśli zaczniesz jeść 2 jajka dziennie