Łosoś pieczony w piekarniku, w folii aluminiowej, dzięki czemu pozostaje soczysty a aromaty wzajemnie się przechodzą. Składniki Łosoś świeży filety, ok. 400-500g Szpinak świeży lub mrożony, 400g Mozzarella 2 kulki, ok. 300g Sól do smThe post Łosoś pod szpinakową pierzynką appeared first on KulinarnePrzeboje.pl.

Poczytaj

Tylko osoby z idealną wizją kolorów są w stanie przeczytać te 6 słów

Tylko osoby z idealną wizją kolorów są w stanie przeczytać te 6 słów


Kurczak w sosie z suszonymi pomidorami

Masz dość kurczaka w panierce? Wypróbuj ten genialny przepis na kurczaka w kremowym sosie z suszonymi pomidorami! Moja rodzinka była zachwycona!


Używasz kostek rosołowych? Lepiej przestań i wyrzuć je do śmieci!

Używasz kostek rosołowych? Lepiej przestań i wyrzuć je do śmieci!


4 grudnia - imieniny Barbary – znaczenie i pochodzenie imienia

4 grudnia - imieniny Barbary - wiesz jakie jest znaczenie i pochodzenie tego imienia? Znasz jakąś Basie? Zgadza się opis? Sprawdź kiedy jeszcze Barbara obchodzi imieniny.


Większość ludzi wykonuje ten test źle za pierwszym razem!

Większość ludzi wykonuje ten test źle za pierwszym razem! Ile liter B jest na tym obrazku? Wiesz? Daj znać w komentarzu!


Jak usunąć wysłaną wiadomość na Facebook Messenger?

Zdarzyło Ci się przez przypadek wysłać komuś wiadomość na Messengerze? Można to usunąć. Sprawdź jak!


Osoby, które trafiły na ten wpis szukały : łosoś ryby szpinak obiady sos sosy cytrynowy ryba obiad sos czosnek

Czy podoba Ci się ten wpis? dodaj komentarz, podziel się swoją opinią