Opis ciasto drożdżowe:
Ciasto drożdżowe jest idealnym deserem na każdą okazję. Warto poznać też przed pieczeniem niezawodne sposoby, by ciasto się udało, więc też poniżej przed przepisem zapraszamy do lektury nt. udanych patentów na drożdżowy przysmak:
temperatura płynu używanego do rozczynu powinna wynosić 20–30 st., zaś mąka najlepiej by miała te...

Poczytaj

Co jest zdrowsze? Masło czy margaryna?

Odwieczny problem, masło czy margaryna? Dowiedz się teraz!


Pierniczki 30

7 lat temu
Dodaj

Pączki 5

5 lat temu
Dodaj

Rogaliki 7

5 lat temu
Dodaj

Cebularz 181

4 lat temu
Dodaj

Osoby, które trafiły na ten wpis szukały : ciasto ciasta cieście ciast drożdże przepisy. masło desery jajka deser

Czy podoba Ci się ten wpis? dodaj komentarz, podziel się swoją opinią