Opis ciasto drożdżowe:
Ciasto drożdżowe jest idealnym deserem na każdą okazję. Warto poznać też przed pieczeniem niezawodne sposoby, by ciasto się udało, więc też poniżej przed przepisem zapraszamy do lektury nt. udanych patentów na drożdżowy przysmak:
temperatura płynu używanego do rozczynu powinna wynosić 20–30 st., zaś mąka najlepiej by miała te...

Poczytaj

Co jest zdrowsze? Masło czy margaryna?

Odwieczny problem, masło czy margaryna? Dowiedz się teraz!


Pierniczki 38

9 lat temu
Dodaj

Pączki 25

7 lat temu
Dodaj

Rogaliki 11

7 lat temu
Dodaj

Cebularz 186

6 lat temu
Dodaj

Osoby, które trafiły na ten wpis szukały : ciast cieście ciasta ciasto drożdże przepisy. masło jajek deser jajka

Czy podoba Ci się ten wpis? dodaj komentarz, podziel się swoją opinią