Szybka przekąską – idealna na sezonową imprezę , czy też wieczorne podjadanie ;-)
Składniki
Szparagi 12 szparagów (ja użyłam zielonych)
Ciasto francuskie 1 opakowanie
Sos sojowy
Sól
Jajko
Ziarna sezamu
Sos dowolny
Wykonanie:
Szparagi ugotować al dente w osolonej wodzie (zobacz post: Szparagi – przepisy. Jak obierać, gotować? ). Szp...

Poczytaj

Nigdy nie wylewaj wody po gotowaniu jajek. Sprawdź, dlaczego, a będziesz zachwycona!

Nigdy nie wylewaj wody po gotowaniu jajek. Sprawdź, dlaczego, a będziesz zachwycona!


9 zmian, które zajdą w Twoim ciele, jeśli zaczniesz jeść 2 jajka dziennie

9 zmian, które zajdą w Twoim ciele, jeśli zaczniesz jeść 2 jajka dziennie


Czy podoba Ci się ten wpis? dodaj komentarz, podziel się swoją opinią