Szybka przekąską – idealna na sezonową imprezę , czy też wieczorne podjadanie ;-)
Składniki
Szparagi 12 szparagów (ja użyłam zielonych)
Ciasto francuskie 1 opakowanie
Sos sojowy
Sól
Jajko
Ziarna sezamu
Sos dowolny
Wykonanie:
Szparagi ugotować al dente w osolonej wodzie (zobacz post: Szparagi – przepisy. Jak obierać, gotować? ). Szp...
Szparagi w cieście francuskim z sezamem 3
Śledź
Poczytaj
Nigdy nie wylewaj wody po gotowaniu jajek. Sprawdź, dlaczego, a będziesz zachwycona!
Nigdy nie wylewaj wody po gotowaniu jajek. Sprawdź, dlaczego, a będziesz zachwycona!
9 zmian, które zajdą w Twoim ciele, jeśli zaczniesz jeść 2 jajka dziennie
9 zmian, które zajdą w Twoim ciele, jeśli zaczniesz jeść 2 jajka dziennie
Proponowane wpisy
Czego szukasz?
Osoby, które trafiły na ten wpis szukały : szparagi ciasta ciasto cieście ciast jajka jajek ciasto francuskie cieście francuskim sosy