Składniki
Galaretka pomarańczowa 2 galaretki
Nektarynka 2 nektarynki
Masło 150g
Mąka pszenna 250g
Cukier 1/3 szklanki
Sól 1/4 łyżeczki
Jajko 1 duże jajko
Śmietana kremówka 2 łyżki
Wykonanie:
Mąkę, cukier (1/3 szkl.) i sól wsypujemy do miski i mieszamy. Dodajemy schłodzone masło pokrojone w kostkę. Siekamy nożem lub rozdrabniamy ręcznie do mome...

Poczytaj

Co jest zdrowsze? Masło czy margaryna?

Odwieczny problem, masło czy margaryna? Dowiedz się teraz!


9 zmian, które zajdą w Twoim ciele, jeśli zaczniesz jeść 2 jajka dziennie

9 zmian, które zajdą w Twoim ciele, jeśli zaczniesz jeść 2 jajka dziennie


10 cennych wskazówek, jak zmniejszyć insulinooporność w celu zmniejszenia masy ciała

10 cennych wskazówek, jak zmniejszyć insulinooporność w celu zmniejszenia masy ciała


Nigdy nie wylewaj wody po gotowaniu jajek. Sprawdź, dlaczego, a będziesz zachwycona!

Nigdy nie wylewaj wody po gotowaniu jajek. Sprawdź, dlaczego, a będziesz zachwycona!


Osoby, które trafiły na ten wpis szukały : jajka jajek galaretki tarta galaretką galaretka masło cukier cukru ciasta

Czy podoba Ci się ten wpis? dodaj komentarz, podziel się swoją opinią