
Kopytka najlepsze- przepis na ciasto 2
 8 lat temu
 Śledź Dodaj
kiełbasą albo sosem pieczarkowym. Doskonały dodatek do mięs czy gulaszu. Składniki: * 1 kg ugotowanych ziemniaków

Kopytka najlepsze- przepis na ciasto 2
 8 lat temu
 Śledź Dodaj
kiełbasą albo sosem pieczarkowym. Doskonały dodatek do mięs czy gulaszu. Składniki: * 1 kg ugotowanych ziemniaków

Gofry ziemniaczane w wersji śniadaniowej 8
 8 lat temu
 Śledź Dodaj
Równie dobrze będą smakować jako dodatek do mięs, gulaszy czy smakowych dipów

Zapiekana makaronowa ze szpinakiem, soczewicą i dwoma serami 5
 8 lat temu
 Śledź Dodaj
Makaronu. Dzisiaj przygotowałam bardzo sytą zapiekankę bez mięsa, która gotowa jest w niecałe 20 minut! Makaron

Racuchy drożdżowe z morelami 6
 teraz
 Śledź Dodaj
sosów, sałatek, nalewek, wspaniale komponują się z mięsem, idealne na dżemy, czy konfitury… i nie tylko

Restauracja grube ryby w zabierzowie 5
 8 lat temu
 Śledź Dodaj
czasie i stek został zbyt szybko przygotowany. Mięso było jednak dobrze doprawione, świetny sos i sałatka

Karkówka zapiekana z cebulą 22
 8 lat temu
 Śledź Dodaj
przykryć pokrywką. Odstawić na kilka godzin aby mięso przeszło przyprawami, można odstawić tez na cała

 teraz
 Śledź Dodaj
blogu: Bezowe duszki Paluchy wiedźmy Kalafior faszerowany mięsem Wydrukuj przepisThe post Duszki jogurtowo waniliowe appeared first

Makaron z kurczakiem i brokułem w sosie śmietankowym 532
 8 lat temu
 Śledź Dodaj
pieprzem. Obsmażyć na oleju, krótko aby mięso zmieniło kolor. Następnie zalać śmietanką, chwilę gotować

Jak uczcić wyjątkowy dzień we dwoje? 7
 8 lat temu
 Śledź Dodaj
Francji. Francuskie wina smakują wybornie z pieczonym mięsem. Ale… żeby wszystko doskonale się prezentowało

Placki ziemniaczane z kurczakiem w ziołowym sosie 32
 8 lat temu
 Śledź Dodaj
dusimy pod przykryciem aż do miękkości mięsa podlewając niewielką ilością wody. Pod koniec zagęszczamy sos mąką

 8 lat temu
 Śledź Dodaj
piątki, w moim domu nie jada się mięsa, więc zapraszam dzisiaj na rybkę, a konkretniej

 teraz
 Śledź Dodaj
gęstym sicie, następnie mielimy trzykrotnie maszynką do mięsa z sitkiem o najdrobniejszych oczkach. W garnku rozpuszczamy

 8 lat temu
 Śledź Dodaj
Mielimy 2-3 razy przez maszynkę do mięsa razem z biszkoptami. Orzechy i migdały drobno siekamy

 8 lat temu
 Śledź Dodaj
jeśli nie wyobrażacie sobie zupy bez mięsa, to polecam dodać jagnięcinę lub baraninę. Tradycyjnie zupa podawana

Co zrobić aby potrawy były idealne? oto kilka prostych porad o których warto pamiętać! 355
 8 lat temu
 Śledź Dodaj
karmelizację cukru dzięki smażeniu. 5. Idealny stek Mięso będzie się smażyło równomiernie jeżeli godzinę przed smażeniem

 8 lat temu
 Śledź Dodaj
stopniach. W połowie pieczenia odwracamy mięso. Po upieczeniu odstawiamy do ostygnięcia

 8 lat temu
 Śledź Dodaj
dobre, że My zjadł dwie dokładki. Bez mięsa! Sialalaaa. Tłumaczy się oczywiście tym, że był bardzo

 8 lat temu
 Śledź Dodaj
mieszamy, dodajemy odrobinę oliwy. Marynatą nacieramy udka, mięso szpikujemy ziarnami pieprzu i odstawiamy na 2 godziny

 8 lat temu
 Śledź Dodaj
być postawą makaronu, sosu, dodatkiem do kasz, mięs, pieczywa, co Wam tylko przyjdzie do głowy. Dobór

Szaszłyki z białą kiełbasą i brokułami 5
 8 lat temu
 Śledź Dodaj
grillowania). Z kiełbas pozbywamy się skóry, z mięsa formujemy średniej wielkości kulki, posypujemy liśćmi majeranku. Brokuła

Surówka z młodej kapusty i kukurydzy 33
 8 lat temu
 Śledź Dodaj
dodatkiem do faszerowanych papryk. Faszerowanych oczywiście tonami mięsa, a jakże. Wszystko ładnie się uzupełniło. Zresztą tego

Chłodnik ze szczawiem i serem wędzonym 4
 8 lat temu
 Śledź Dodaj
zwykle kręcił nosem na brak mięsa, ale zjadł, no zjadł. Łatwo nie ma, wiem. Zastanawiam

Wieprzowina po chińsku z orzechami ziemnymi 3
 9 lat temu
 Śledź Dodaj
wysokiej temperatury. Wrzucamy do niego mięso i orzechy, krótko obsmażamy (jakąś minutę), przekładamy je na talerz

 9 lat temu
 Śledź Dodaj
minut w 180 stopniach - do miękkości mięsa. W połowie pieczenia udka można odwrócić

Zupa pieczarkowa z pęczakiem 3
 9 lat temu
 Śledź Dodaj
innym wypadku My jadłby tylko ziemniaki/kluchy i mięso... U mnie, nie opcji! Taaak, nie ma lekko