Pleśniak to tradycyjne polskie ciasto, które charakteryzuje się warstwową strukturą oraz różnorodnością smaków i tekstur. W wersji keto, możemy cieszyć się tym wyjątkowym deserem bez obaw o nadmiar węglowodanów. Dodatek rabarbaru nadaje mu kwaskowaty smak, który idealnie współgra z delikatnym budyniem. Dzisiaj przedstawię Ci, jak przygotować pyszny...

Poczytaj

Nigdy nie wylewaj wody po gotowaniu jajek. Sprawdź, dlaczego, a będziesz zachwycona!

Nigdy nie wylewaj wody po gotowaniu jajek. Sprawdź, dlaczego, a będziesz zachwycona!


9 zmian, które zajdą w Twoim ciele, jeśli zaczniesz jeść 2 jajka dziennie

9 zmian, które zajdą w Twoim ciele, jeśli zaczniesz jeść 2 jajka dziennie


Czy podoba Ci się ten wpis? dodaj komentarz, podziel się swoją opinią