Uwielbiam naleśniki i bardzo często przygotowuję je na obiad, czy kolację (o dziwo, rzadko kiedy podaję je na śniadanie).
Tym razem zrobiłam je z jajecznym farszem. Jeśli myślicie, że wyszło mdło, zapewniam, że por, zielona cebulka dymka oraz spora ilość pieprzu zrobiły swoje i bardzo przyjemnie zaostrzyły całość.
Początkowo, przygotowując te...
Naleśniki z jajeczno-porowym farszem
Śledź
Poczytaj
Nigdy nie wylewaj wody po gotowaniu jajek. Sprawdź, dlaczego, a będziesz zachwycona!
Nigdy nie wylewaj wody po gotowaniu jajek. Sprawdź, dlaczego, a będziesz zachwycona!
9 zmian, które zajdą w Twoim ciele, jeśli zaczniesz jeść 2 jajka dziennie
9 zmian, które zajdą w Twoim ciele, jeśli zaczniesz jeść 2 jajka dziennie