Bardzo ciekawy przepis z książki Siostry Anastazji, który przykuł moją uwagę. Szarlotka w cieście drożdżowym otoczona kremem i orzechowym biszkoptem. Wierzch udekorowany polewą czekoladową.
Składniki blaszka 23/33:Ciasto jabłkowe:jabłka 1 kg,żółtka 4 szt,margaryna 15 dag,mąka pszenna 30 dag,cukier puder 1 łyżka,drożdże 4 dag,śmietana 12 % 2-...

Osoby, które trafiły na ten wpis szukały : tarta ciasta ciasto cieście ciast pieczeń polewa cukier cukru drożdże

Czy podoba Ci się ten wpis? dodaj komentarz, podziel się swoją opinią

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

Lifestylowo.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję