Delikatne puszyste ciasteczka, które mają charakterystyczny kształt. Pieczemy je w specjalnych foremkach przeznaczonych do pieczenia Magdalenek. To smaczne francuskie ciasteczka, idealne do kawy.
Drukuj
Magdalenki
Składniki100 g mąki pszennej60 g cukru100 g rozpuszczonego masła2 jajka1 ...
Magdalenki. 3
Śledź
Poczytaj
Nigdy nie wylewaj wody po gotowaniu jajek. Sprawdź, dlaczego, a będziesz zachwycona!
Nigdy nie wylewaj wody po gotowaniu jajek. Sprawdź, dlaczego, a będziesz zachwycona!
9 zmian, które zajdą w Twoim ciele, jeśli zaczniesz jeść 2 jajka dziennie
9 zmian, które zajdą w Twoim ciele, jeśli zaczniesz jeść 2 jajka dziennie
Proponowane wpisy
Czego szukasz?
Osoby, które trafiły na ten wpis szukały : pieczeń magdalenki pieczona pieczone ciasteczka cytryny cytryna cytrynę masło proszek do pieczenia