Delikatne puszyste ciasteczka, które mają charakterystyczny kształt. Pieczemy je w specjalnych foremkach przeznaczonych do pieczenia Magdalenek. To smaczne francuskie ciasteczka, idealne do kawy.
Drukuj
Magdalenki
Składniki100 g mąki pszennej60 g cukru100 g rozpuszczonego masła2 jajka1 ...

Poczytaj

Nigdy nie wylewaj wody po gotowaniu jajek. Sprawdź, dlaczego, a będziesz zachwycona!

Nigdy nie wylewaj wody po gotowaniu jajek. Sprawdź, dlaczego, a będziesz zachwycona!


Co jest zdrowsze? Masło czy margaryna?

Odwieczny problem, masło czy margaryna? Dowiedz się teraz!


9 zmian, które zajdą w Twoim ciele, jeśli zaczniesz jeść 2 jajka dziennie

9 zmian, które zajdą w Twoim ciele, jeśli zaczniesz jeść 2 jajka dziennie


Osoby, które trafiły na ten wpis szukały : pieczeń magdalenki pieczona pieczone ciasteczka cytryny cytryna cytrynę masło proszek do pieczenia

Czy podoba Ci się ten wpis? dodaj komentarz, podziel się swoją opinią