Kruchy spód do ciast 1

Bardzo pyszne kruche ciasto, które można wykorzystać jako spód do różnych ciast, np. sernika, szarlotki, malinowej chmurki czy Pani Walewskiej. Nawet po nocy w lodówce zachowuje kruchość i świeżość.
Źródło
Źródło
Śledź
Poczytaj
Termoobieg w piekarniku – kiedy należy go używać, a kiedy tego nie robić?
Termoobieg w piekarniku – kiedy należy go używać, a kiedy tego nie robić?
13 sekretnych funkcji telefonu komórkowego
13 sekretnych funkcji telefonu komórkowego, o których nie miałeś pojęcia! Sprawdź!
13 dziewczęcych rzeczy, które sekretnie kochają robić mężczyźni
13 dziewczęcych rzeczy, które sekretnie kochają robić mężczyźni
12 szokujących, a jednocześnie genialnych zastosowań Vicks VapoRub
12 szokujących, a jednocześnie genialnych zastosowań Vicks VapoRub
Proponowane wpisy
Czego szukasz?
Osoby, które trafiły na ten wpis szukały : ciasto cieście ciast ciasta ciasto kruche kruche ciasto biszkopt tort porady torty