Jak uratować zwarzony krem maślany? 295
Znasz to uczucie? Robisz pyszne ciasto. Biszkopt już gotowy. Owoce lub inne dodatki przygotowane. Ubijasz krem maślany, aż tu nagle w kremie pojawiają się jakieś dziwne grudki. I zaczynasz się zastanawiać, co się dzieje. Czy tak ma być, czy krem zaczyna się warzyć...? Im dłużej miksujesz, tym gorzej to wygląda. I co teraz? Przede wszystkim, nie pan...
Śledź
Poczytaj
Termoobieg w piekarniku – kiedy należy go używać, a kiedy tego nie robić?
Termoobieg w piekarniku – kiedy należy go używać, a kiedy tego nie robić?
13 sekretnych funkcji telefonu komórkowego
13 sekretnych funkcji telefonu komórkowego, o których nie miałeś pojęcia! Sprawdź!
13 dziewczęcych rzeczy, które sekretnie kochają robić mężczyźni
13 dziewczęcych rzeczy, które sekretnie kochają robić mężczyźni
12 szokujących, a jednocześnie genialnych zastosowań Vicks VapoRub
12 szokujących, a jednocześnie genialnych zastosowań Vicks VapoRub
Proponowane wpisy
Czego szukasz?
Osoby, które trafiły na ten wpis szukały : jak krem pasibrzuszek porady masło owoce ciasta sposoby pyszne ciasta biszkopt