Nie wylewaj wody po ugotowaniu jajek – dowiedz się dlaczego 6057
Jajka przez pewien czas uznawane były za produkty bogate w cholesterol, który przyczyniał się do rozwoju wielu chorób takich jak np. miażdżyca. W związku z tym zalecano, aby nie spożywać ich zbyt wiele.
Po pewnym czasie badania naukowe wykazały jednak, iż jajka wcale nie zawierają tak wiele cholesterolu, a na dodatek są bogatym źródłem witamin. Zal...
Po pewnym czasie badania naukowe wykazały jednak, iż jajka wcale nie zawierają tak wiele cholesterolu, a na dodatek są bogatym źródłem witamin. Zal...
Śledź
Poczytaj
Termoobieg w piekarniku – kiedy należy go używać, a kiedy tego nie robić?
Termoobieg w piekarniku – kiedy należy go używać, a kiedy tego nie robić?
9 zmian, które zajdą w Twoim ciele, jeśli zaczniesz jeść 2 jajka dziennie
9 zmian, które zajdą w Twoim ciele, jeśli zaczniesz jeść 2 jajka dziennie
Nigdy nie wylewaj wody po gotowaniu jajek. Sprawdź, dlaczego, a będziesz zachwycona!
Nigdy nie wylewaj wody po gotowaniu jajek. Sprawdź, dlaczego, a będziesz zachwycona!
12 szokujących, a jednocześnie genialnych zastosowań Vicks VapoRub
12 szokujących, a jednocześnie genialnych zastosowań Vicks VapoRub
13 sekretnych funkcji telefonu komórkowego
13 sekretnych funkcji telefonu komórkowego, o których nie miałeś pojęcia! Sprawdź!
13 dziewczęcych rzeczy, które sekretnie kochają robić mężczyźni
13 dziewczęcych rzeczy, które sekretnie kochają robić mężczyźni