Wyrastanie ciasta drożdżowego w piekarniku
Niektóre piekarniki posiadają funkcję wyrastania ciasta. Jest ona bardzo przydatna, gdy przygotowujemy ciasta drożdżowe. Nie musimy wówczas szukać ciepłego miejsca bez przeciągów, by ciasto pięknie wyrosło. Wystarczy je wstawić do piekarnika i włączyć odpowiednią funkcję. Twój piekarnik nie ma takiej opcji? Nic strasznego, z takim też sobie poradzi...
Śledź
Poczytaj
Termoobieg w piekarniku – kiedy należy go używać, a kiedy tego nie robić?
Termoobieg w piekarniku – kiedy należy go używać, a kiedy tego nie robić?
13 sekretnych funkcji telefonu komórkowego
13 sekretnych funkcji telefonu komórkowego, o których nie miałeś pojęcia! Sprawdź!
12 szokujących, a jednocześnie genialnych zastosowań Vicks VapoRub
12 szokujących, a jednocześnie genialnych zastosowań Vicks VapoRub
13 dziewczęcych rzeczy, które sekretnie kochają robić mężczyźni
13 dziewczęcych rzeczy, które sekretnie kochają robić mężczyźni
Proponowane wpisy
Czego szukasz?
Osoby, które trafiły na ten wpis szukały : cieście ciast ciasta ciasto ciasto drożdżowe drożdżowe piekarnik piekarnika porady kulinarne