Lekko kwaśny smak czarnej porzeczki i czekolada – połączenie idealne
Składniki na biszkopt o średnicy 20-22 cm:
5 jajek
½  szklanki cukru
1 szklanka mąki tortowej
2 łyżki mąki ziemniaczanej
Białka ubijam na sztywną pianę, pod koniec ubijania dodaję stopniowo cukier i ubijam, aż piana będzie lśniąca i sztywna jak na bezę. Nas...

Poczytaj

Storczyki - jak je pielęgnować i co robić kiedy przekwitną

Poznaj sekretne triki, dzięki którym Twoje storczyki będą pięknie kwitnąc wciąż na nowo!


5 potraw, których należy unikać, jeśli chcesz schudnąć

5 potraw, których należy unikać, jeśli chcesz schudnąć


Osoby, które trafiły na ten wpis szukały : torty tort krem porzeczki czekolada masło śmietanka owoce galaretka ziemniaczana

Czy podoba Ci się ten wpis? dodaj komentarz, podziel się swoją opinią