Przepis na te muffiny cytrynowe pochodzi z książki Magdy Gessler pt. “Kocham gotować”. Składniki Mąka pszenna tortowa 300g Cukier 3/4 szklanki Proszek do pieczenia 1,5 łyżeczki Skórka cytryny 2 łyżki potartej skórki cytryny Cukier wanThe post Cytrynowe muffiny wg Magdy Gessler appeared first on KulinarnePrzeboje.pl.

Poczytaj

Co jest zdrowsze? Masło czy margaryna?

Odwieczny problem, masło czy margaryna? Dowiedz się teraz!


9 zmian, które zajdą w Twoim ciele, jeśli zaczniesz jeść 2 jajka dziennie

9 zmian, które zajdą w Twoim ciele, jeśli zaczniesz jeść 2 jajka dziennie


10 cennych wskazówek, jak zmniejszyć insulinooporność w celu zmniejszenia masy ciała

10 cennych wskazówek, jak zmniejszyć insulinooporność w celu zmniejszenia masy ciała


Nigdy nie wylewaj wody po gotowaniu jajek. Sprawdź, dlaczego, a będziesz zachwycona!

Nigdy nie wylewaj wody po gotowaniu jajek. Sprawdź, dlaczego, a będziesz zachwycona!


Osoby, które trafiły na ten wpis szukały : cytryny cukier pieczeń cukru jajek jajka wypieki cytryna cytrynę proszek do pieczenia

Czy podoba Ci się ten wpis? dodaj komentarz, podziel się swoją opinią