Kruszonka – przepis na najlepszą kruszonkę bazuje na dobraniu odpowiednich proporcji, czyli na 1 część masła przypada 1 część cukru (najlepiej cukru pudru, bo zwykły cukier będzie ‘strzelać’ między zębami) oraz 2 części mąki pszennej.
Dużym plusem kruszonki jest to, że można ją modyfikować na wiele sposobów. Wedle uznania część z...

Poczytaj

Co jest zdrowsze? Masło czy margaryna?

Odwieczny problem, masło czy margaryna? Dowiedz się teraz!


10 cennych wskazówek, jak zmniejszyć insulinooporność w celu zmniejszenia masy ciała

10 cennych wskazówek, jak zmniejszyć insulinooporność w celu zmniejszenia masy ciała


Osoby, które trafiły na ten wpis szukały : kruszonka cukru cukier .ads-right .adsbygoogle, masło przepisy. ciast cieście przepisy przepis

Czy podoba Ci się ten wpis? dodaj komentarz, podziel się swoją opinią