Kruszonka – przepis na najlepszą kruszonkę bazuje na dobraniu odpowiednich proporcji, czyli na 1 część masła przypada 1 część cukru (najlepiej cukru pudru, bo zwykły cukier będzie ‘strzelać’ między zębami) oraz 2 części mąki pszennej.
Dużym plusem kruszonki jest to, że można ją modyfikować na wiele sposobów. Wedle uznania część z...

Poczytaj

10 cennych wskazówek, jak zmniejszyć insulinooporność w celu zmniejszenia masy ciała

10 cennych wskazówek, jak zmniejszyć insulinooporność w celu zmniejszenia masy ciała


Co jest zdrowsze? Masło czy margaryna?

Odwieczny problem, masło czy margaryna? Dowiedz się teraz!


Osoby, które trafiły na ten wpis szukały : kruszonka cukier cukru .ads-right .adsbygoogle, masło ciasta ciasto przepis przepisy cieście

Czy podoba Ci się ten wpis? dodaj komentarz, podziel się swoją opinią