Jajka faszerowane pastą szpinakową 11
Dziś pędzę do Was z kolejnym pysznym, bardzo prostym i smacznym przepisem na faszerowane jajka, który będziecie mogli przygotować na nadchodzące święta wielkanocne. Do zrobienia farszu wykorzystałam mrożony szpinak, który następnie zblendowałam z żółtkami i serkiem. Efekt jaki uzyskałam to pyszna i wiosenna pasta. Pamiętajcie tylko, żeby szpinak pr...
Śledź
Poczytaj
Nigdy nie wylewaj wody po gotowaniu jajek. Sprawdź, dlaczego, a będziesz zachwycona!
Nigdy nie wylewaj wody po gotowaniu jajek. Sprawdź, dlaczego, a będziesz zachwycona!
9 zmian, które zajdą w Twoim ciele, jeśli zaczniesz jeść 2 jajka dziennie
9 zmian, które zajdą w Twoim ciele, jeśli zaczniesz jeść 2 jajka dziennie