Przeciętny Polak zjada stosunkowo mało ryb, a przecież stanowią one niezastąpione źródło wielu składników odżywczych, w tym bardzo cennych kwasów tłuszczowych. Łosoś jest szlachetną rybą morską, żyjącą w dwóch środowiskach – w rzekach odbywa tarło, w morzu zaś dorasta. Łosoś ma bladoróżowe, delikatne mięso – jędrne, tłuste, bez drobnych...

Poczytaj

Nigdy nie wylewaj wody po gotowaniu jajek. Sprawdź, dlaczego, a będziesz zachwycona!

Nigdy nie wylewaj wody po gotowaniu jajek. Sprawdź, dlaczego, a będziesz zachwycona!


Co jest zdrowsze? Masło czy margaryna?

Odwieczny problem, masło czy margaryna? Dowiedz się teraz!


9 zmian, które zajdą w Twoim ciele, jeśli zaczniesz jeść 2 jajka dziennie

9 zmian, które zajdą w Twoim ciele, jeśli zaczniesz jeść 2 jajka dziennie


Czy podoba Ci się ten wpis? dodaj komentarz, podziel się swoją opinią