Placuszki z łososiem i kwaśną śmietaną 2
Przeciętny Polak zjada stosunkowo mało ryb, a przecież stanowią one niezastąpione źródło wielu składników odżywczych, w tym bardzo cennych kwasów tłuszczowych. Łosoś jest szlachetną rybą morską, żyjącą w dwóch środowiskach – w rzekach odbywa tarło, w morzu zaś dorasta. Łosoś ma bladoróżowe, delikatne mięso – jędrne, tłuste, bez drobnych...
Śledź
Poczytaj
Nigdy nie wylewaj wody po gotowaniu jajek. Sprawdź, dlaczego, a będziesz zachwycona!
Nigdy nie wylewaj wody po gotowaniu jajek. Sprawdź, dlaczego, a będziesz zachwycona!
9 zmian, które zajdą w Twoim ciele, jeśli zaczniesz jeść 2 jajka dziennie
9 zmian, które zajdą w Twoim ciele, jeśli zaczniesz jeść 2 jajka dziennie