Często się mówi, że coś jest pomieszane jak groch z kapustą :) Tymczasem jest to bardzo pyszne, zdrowe i pożywne danie :)
Pół kilograma grochu np. łuskanego gotujemy (oczywiście bez soli) żeby był miękki ok. 50-60 min.Kapustę kiszoną  1 kg odciskamy, kroimy i następnie gotujemy do miękkości. 
Przyprawiamy pieprzem, kminkiem, majera...

Osoby, które trafiły na ten wpis szukały : dania gotuj gotowanie jak zdrowe kapusta z grochem bezy sól łączyć kapusta

Czy podoba Ci się ten wpis? dodaj komentarz, podziel się swoją opinią

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

Lifestylowo.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję