14 lat temu
Śledź Dodaj
papryka olej do smażenia Mięso kroimy w paski i wrzucamy do zagotowanej wody. Po ugotowaniu dobrze
14 lat temu
Śledź Dodaj
papryka olej do smażenia Mięso kroimy w paski i wrzucamy do zagotowanej wody. Po ugotowaniu dobrze
15 lat temu
Śledź Dodaj
rozwałkować na grubość 1mm i pokroić w paski szerokości 1,5 cm. Nawijać na posmarowaną masłem
Czy zastanawiałeś się kiedyś do czego służy druga strona tłuczka? 8464
6 lat temu
Śledź Dodaj
wieprzowego, np. kotletów schabowych. Natomiast strona w paski sprawdzi się przy mięsie posiadającym włókna, które
Zapiekanka ziemniaczana z mięsem mielonym 569
6 lat temu
Śledź Dodaj
Kiedy mięso zmieni kolor dodać pokrojoną w paski paprykę, a następnie koncentrat pomidorowy. Doprawić obficie pieprzem
6 lat temu
Śledź Dodaj
kostkę cukinie i papryki pokrojone w nieduże paski. Wszystko razem podsmażać około 3-4 minut
Karp wigilijny smażony i pieczony w piekarniku 2
6 lat temu
Śledź Dodaj
pieczony w piekarnikuPłaty karpia kroimy w paski o szerokości około 3-4 cm., przekładamy krążkami cebuli
Arabskie pierożki z daktylami 3
6 lat temu
Śledź Dodaj
Bardzo cienko rozwałkowane ciasto tniemy na podłużne paski o szerokości około 5-6 cm i długości
Recenzja dwustronnej patelni happycall + przepis na marchewkowe placuszki 6
6 lat temu
Śledź Dodaj
grillowe, dzięki czemu potrawy po przypieczeniu posiadają paski – zupełnie jak na grillu! Dodatkowe informacje: Patelnię można
Stripsy z kurczaka w płatkach kukurydzianych 7
6 lat temu
Śledź (1) Dodaj
Domowy fast food – paski kurczaka obtoczone w cieście naleśnikowym z przyprawami i płatkach kukurydzianych. Stripsy
Paszteciki z ciasta francuskiego z pieczarkami 18
teraz
Śledź Dodaj
pasy wzdłuż krótszego boku. Na środku każdego paska poukładać pieczarki, brzegi założyć na wierzch farszu, dobrze
6 lat temu
Śledź Dodaj
zrobienia ulicy wykorzystałam czarny lukier plastyczny, paski z białego lukru. Literki wycinałam przy pomocy foremek
Schab faszerowany boczkiem i ogórkiem kiszonym. przepis krok po kroku. 22
teraz
Śledź Dodaj
Boczek i ogórki pokrój w paski, cebulę w pióra. Tak, aby wszystkie składniki
6 lat temu
Śledź Dodaj
bulionu kapelusze podgrzybków kroimy na cienkie paski i rumienimy na odrobinie masła albo oleju, doprawiamy sosem