8 lat temu
Śledź Dodaj
instrukcji na opakwoaniu. Odcedź na sicie. Do garnka włóż z powrotem makaron i dodaj pastę
8 lat temu
Śledź Dodaj
instrukcji na opakwoaniu. Odcedź na sicie. Do garnka włóż z powrotem makaron i dodaj pastę
Podpłomyki- smak dzieciństwa. 12
8 lat temu
Śledź Dodaj
która śpiewała na cały głos stojąc przy garnku i mieszając w nim chochlą. Były to zawsze
Pieczone warzywa i grillowany dorsz. idealny pomysł na weekendowy obiad. 6
8 lat temu
Śledź Dodaj
książkami kucharskimi i stać z łyżką nad garnkiem kilkadziesiąt minut. Zawsze twierdziłam, że to co proste
Rozgrzewająca zupa z dyni na zimę, z jarmużem i posypką z ziaren. 19
8 lat temu
Śledź Dodaj
oliwek- 1 cm korzenia imbiru W wysokim garnku rozpuść masło z oliwą, podsmaż posiekany czosnek, przyprawy
Kardamonowe rolowane bułeczki nadziewane domowej roboty masłem orzechowym 9
8 lat temu
Śledź Dodaj
prostu przepyszne, przypomina mi pieczenie w garnkach żeliwnych. Ale tu jest zdecydowanie bardziej poręczne, bo łatwiej
Paella z quinoną, małżami i krewetkami! 18
8 lat temu
Śledź Dodaj
zagrożeń, dlatego zawsze przykładam dużo uwagi do garnków i patelni na, których przygotowuje posiłki
Sernik gotowany przełożony miodowymi plackami z orzechowym krokantem 14
8 lat temu
Śledź Dodaj
zmielony ser. Następnie serową masę przekładamy do garnka i stawiamy na palnik o małej mocy. Budynie
Imprezowe parówki w chrupiącym cieście 25
8 lat temu
Śledź Dodaj
parówki maczamy w cieście (dokładnie). W mniejszym garnku (najlepiej z grubszym dnem) rozgrzewamy olej. Obtoczone
Udka z ryżem i warzywami (jednogarnkowe) 31
8 lat temu
Śledź Dodaj
święta, dlatego od razu rosołu w garnku więcej, żeby potem odlać trochę do drugiego dania - dzięki
8 lat temu
Śledź Dodaj
Włoszczyznę dokładnie oczyszczamy i obieramy. Wkładamy do garnka. Zalewamy 2 litrami wody. Dodajemy jeden pęczek pietruszki
8 lat temu
Śledź Dodaj
angielskiegosól, pieprzkurkumacurrygałka muszkatołowa imbircynamonSposób przygotowania: Do garnka wlewamy 2 litry wody. Dodajemy ziele i liście
8 lat temu
Śledź Dodaj
nich sok 3 szklanki wody wlewamy do garnka i zagotowujemy razem ze skórką, sokiem i cukrem
Kiełbasa duszona z bakaliami 8
8 lat temu
Śledź Dodaj
paseczki (można też wrzucić w całości). Do garnka (najlepiej z grubym dnem) wkładamy kiełbasę, cebulę
8 lat temu
Śledź Dodaj
każdej strony na złoty kolor. Umieszczamy w garnku. Cebulę kroimy w piórka, czosnek w plasterki. Szklimy
8 lat temu
Śledź Dodaj
ciasta: Miód, masło i cukier wkładamy do garnka. Powoli podgrzewamy do czasu aż cukier się rozpuści
8 lat temu
Śledź Dodaj
karkówka przestanie być surowa. Przekładamy do garnka. Podlewamy 1,5 szklanki wody. Dodajemy jałowiec i goździki
8 lat temu
Śledź Dodaj
kroimy w piórka. Warzywa wykładamy na dno garnka (u mnie brytfanka). Kładziemy mięso. Wlewamy rosół. Dusimy
8 lat temu
Śledź Dodaj
kroimy w cienkie plasterki. Wkładamy do garnka. Zalewamy 2 litrami wody. Dodajemy cukier i sól (płaska
8 lat temu
Śledź Dodaj
minut. Przekładamy do garnka. Zalewamy bulionem. Kalafior dokładnie myjemy i dzielimy na mniejsze kawałki. Dodajemy
9 lat temu
Śledź Dodaj
plastry. Paprykę kroimy w kostkę. Do garnka wkładamy mięso i warzywa. Zalewamy bulionem. Dusimy pod przykryciem
teraz
Śledź Dodaj
wkłuwamy wykałaczki. Smażymy na rumiano. Przekładamy do garnka. Zalewamy bulionem i dusimy pod przykryciem
teraz
Śledź Dodaj
kostkę. Szklimy na patelni. Warzywa wkładamy do garnka. Zalewamy bulionem. Gotujemy do miękkości. Miksujemy za pomocą
teraz
Śledź Dodaj
obydwu stron na złoty kolor. Przekładamy do garnka. Cebulę kroimy w kostkę. Szklimy na patelni wraz
9 lat temu
Śledź Dodaj
złoty kolor po czym przekładamy do garnka. Boczek i cebulę kroimy w kostkę. Smażymy
9 lat temu
Śledź Dodaj
schab. Mięso rumienimy na złoto. Przekładamy do garnka. Wkładamy pokrojoną w półplasterki cytrynę. Posypujemy curry. Zalewamy
9 lat temu
Śledź Dodaj
porcje. Włoszczyznę oczyszczamy, obieramy. Mięso przekładamy do garnka. Zalewamy wodą, tak, żeby mięso było przykryte. Dodajemy
Gulasz z burakami i ogórkiem kiszonym 6
9 lat temu
Śledź Dodaj
mięso się ładnie zrumieni. Przekładamy do garnka. Zalewamy bulionem. Dodajemy ziele i liście. Dusimy pod przykryciem
8 lat temu
Śledź Dodaj
godziny. Kroimy marchewkę w kostkę przekładamy do garnka, dodajemy soczewicę i gotujemy 30 minut. Następnie dodajemy
Zrazy wieprzowe w sosie własnym 1628
8 lat temu
Śledź Dodaj
sosu, mieszamy i wlewamy z powrotem do garnka. Dodajemy słodką śmietankę i zagotowujemy. Podajemy ze zrazami