Czerwona porzeczka na zimę 6

Czerwona porzeczka to niepozorny krzaczek pochodzący z Europy Zachodniej. W jej nieco kwaskowatych owocach znajduję się takie składniki jak witamina C, A. B1, B2, B6, E, błonnik, betakaroten oraz potas, wapń, żelazo, magnez i inne. Uzupełnieniem tych składników są pektyny, czyli składnik błonnika redukujący poziom złego cholesterolu. Dodatkowo pek...
Śledź
Poczytaj
Kurczak w sosie z suszonymi pomidorami
Masz dość kurczaka w panierce? Wypróbuj ten genialny przepis na kurczaka w kremowym sosie z suszonymi pomidorami! Moja rodzinka była zachwycona!
Termoobieg w piekarniku – kiedy należy go używać, a kiedy tego nie robić?
Termoobieg w piekarniku – kiedy należy go używać, a kiedy tego nie robić?
5 potraw, których należy unikać, jeśli chcesz schudnąć
5 potraw, których należy unikać, jeśli chcesz schudnąć