Dziś nieco inna wersja szakszuki, czyli jajek sadzonych w pomidorach. Jako bazę wykorzystałam startego batata i powiem Wam szczerze, że był to strzał w dziesiątkę! Wyszło pysznie, sycąco i jak zwykle - wcale się nie narobiłam :-D Uwielbiam takie śniadania!
1 duży batat1 mała cebulka2 jajka100 g sera Arla Apetina w kostkach Class...
Szakszuka z batatów z serem śródziemnomorskim i czarnuszką 28
Śledź
Poczytaj
Nigdy nie wylewaj wody po gotowaniu jajek. Sprawdź, dlaczego, a będziesz zachwycona!
Nigdy nie wylewaj wody po gotowaniu jajek. Sprawdź, dlaczego, a będziesz zachwycona!
9 zmian, które zajdą w Twoim ciele, jeśli zaczniesz jeść 2 jajka dziennie
9 zmian, które zajdą w Twoim ciele, jeśli zaczniesz jeść 2 jajka dziennie