Co zrobić z czerwonych porzeczek na zimę – przepisy inne niż wszystkie
Choć czerwone porzeczki kojarzą się głównie z latem i kwaśnym kompotem u babci, ich potencjał kulinarny wykracza znacznie poza konfitury i sok. Kiedy byłem dzieckiem, nikt nie chciał ich zrywać – cierpki smak odstraszał. A dziś, jako kucharz-pasjonat, żałuję każdej niezebranej porzeczki. To nie tylko owoc o niezwykle szlachetnym profilu smakowym, l...
Śledź
Proponowane wpisy

Co zrobić z bananami, które są już bardzo dojrzałe – nie, to nie jest chlebek bananowy
2 miesięcy temu
Śledź Dodaj

Co zrobić z fasolki szparagowej bez bułki tartej – 5 pomysłów, które pokochasz
2 miesięcy temu
Śledź Dodaj
Czego szukasz?
Osoby, które trafiły na ten wpis szukały : porzeczki 1 1'" jak wykonanie składniki pieczone pieczona owoce cukru

