Bardzo smaczna, bezmięsna propozycja obiadowa. Pyszna pieczona papryka z farszem ryżowo-szpinakowym z fetą i kukurydzą w pomidorowym sosie.
Pamiętajcie, że cały sekret smaku tkwi w odpowiednim doprawieniu farszu ze szpinakiem.
6 czerwonych papryk (średniej wielkości)
200 g ryżu np basmati
1 duża cebula
450 g mrożonego szp...

Osoby, które trafiły na ten wpis szukały : papryka feta szpinak ryż kukurydza pomidorowa 1 1'" ze szpinakiem faszerowana papryka

Czy podoba Ci się ten wpis? dodaj komentarz, podziel się swoją opinią

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

Lifestylowo.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję