Taki bigos wspaniale może nam zastąpić bigos z młodej kapusty o która ciężko zimą ;) a smakuje podobnie i niedużo przy nim roboty. Możemy go podać ze świeżym pieczywem, ziemniaczkami lub kopytkami.
Składniki na 4 osoby:1 nieduża kapusta pekińska1 i 1/2 szkl wody (może być bulion)200 - 300 g kiełbasy wieprzowej, wędzonej1/2 główki cebuli jeśli jes...

Osoby, które trafiły na ten wpis szukały : dania kapusta gotowanie gotuj kopytka bigos. bigos dania mięsne gruba podanie

Czy podoba Ci się ten wpis? dodaj komentarz, podziel się swoją opinią

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

Lifestylowo.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję