Smaczne kanie (sowy) a’la kotlet schabowy 1
kania
całe jajko
sól,pieprz
mąka ,bułka tarta
olej do smażenia
Przygotowanie;
Grzyby oczyszczamy.(same kapelusze) Solimy,pieprzymy do smaku .Obtaczamy w mące ,roztrzepanym jajku oraz w tartej bułce.Smażymy na oleju z obu stron jak kotlety.
Artykuł Smaczne kanie (sowy) a’la kotlet schabowy pochodzi z serwisu Olcia Gotuje.
Poczytaj
Tylko osoby z idealną wizją kolorów są w stanie przeczytać te 6 słów
Masz dość kurczaka w panierce? Wypróbuj ten genialny przepis na kurczaka w kremowym sosie z suszonymi pomidorami! Moja rodzinka była zachwycona!
Używasz kostek rosołowych? Lepiej przestań i wyrzuć je do śmieci!
4 grudnia - imieniny Barbary - wiesz jakie jest znaczenie i pochodzenie tego imienia? Znasz jakąś Basie? Zgadza się opis? Sprawdź kiedy jeszcze Barbara obchodzi imieniny.
Większość ludzi wykonuje ten test źle za pierwszym razem! Ile liter B jest na tym obrazku? Wiesz? Daj znać w komentarzu!
Zdarzyło Ci się przez przypadek wysłać komuś wiadomość na Messengerze? Można to usunąć. Sprawdź jak!
Proponowane wpisy
Czego szukasz?
Osoby, które trafiły na ten wpis szukały : tarta olej obiady obiad olcia gotuje olcia gotuje kotlety bułko jajka grzyby