Smaczne kanie (sowy) a’la kotlet schabowy 3

kania
całe jajko
sól,pieprz
mąka ,bułka tarta
olej do smażenia
Przygotowanie;
Grzyby oczyszczamy.(same kapelusze) Solimy,pieprzymy do smaku .Obtaczamy w mące ,roztrzepanym jajku oraz w tartej bułce.Smażymy na oleju z obu stron jak kotlety.
Artykuł Smaczne kanie (sowy) a’la kotlet schabowy pochodzi z serwisu Olcia Gotuje.
Poczytaj
Masz dość kurczaka w panierce? Wypróbuj ten genialny przepis na kurczaka w kremowym sosie z suszonymi pomidorami! Moja rodzinka była zachwycona!
4 grudnia - imieniny Barbary - wiesz jakie jest znaczenie i pochodzenie tego imienia? Znasz jakąś Basie? Zgadza się opis? Sprawdź kiedy jeszcze Barbara obchodzi imieniny.
Zdarzyło Ci się przez przypadek wysłać komuś wiadomość na Messengerze? Można to usunąć. Sprawdź jak!
Większość ludzi wykonuje ten test źle za pierwszym razem! Ile liter B jest na tym obrazku? Wiesz? Daj znać w komentarzu!
Tylko osoby z idealną wizją kolorów są w stanie przeczytać te 6 słów
Używasz kostek rosołowych? Lepiej przestań i wyrzuć je do śmieci!
Proponowane wpisy
Czego szukasz?
Osoby, które trafiły na ten wpis szukały : tarta olej obiad obiady olcia gotuje olcia gotuje kotlet kotlet. bułka jak