Pasta jajeczna z wędzoną makrelą 3
 
                        
                            Kto uwielbia pastę z wędzonej makreli – łapka w górę! ;-)  Składniki  Wędzona makrela 1 makrela, ok. 340g Jajko 5 jajek Ogórek kiszony 3 większe ogórki Cebula 1 średniej wielkości Majonez 3 łyżki Musztarda 1 łyżeczka lub chrzan Sól Pieprz    The post Pasta jajeczna z wędzoną makrelą appeared first on KulinarnePrzeboje.pl.                                                    
                        
                                            
                                                                                         Śledź 
                                                         
                        
                    Poczytaj
9 zmian, które zajdą w Twoim ciele, jeśli zaczniesz jeść 2 jajka dziennie
9 zmian, które zajdą w Twoim ciele, jeśli zaczniesz jeść 2 jajka dziennie
Nigdy nie wylewaj wody po gotowaniu jajek. Sprawdź, dlaczego, a będziesz zachwycona!
Nigdy nie wylewaj wody po gotowaniu jajek. Sprawdź, dlaczego, a będziesz zachwycona!
Proponowane wpisy
Czego szukasz?
Osoby, które trafiły na ten wpis szukały : ogórki kiszone ogórki ogórki kiszone pasta jajka pasty jajek ogórek makreli makrela wędzona





