Pasta jajeczna z wędzoną makrelą 1
Kto uwielbia pastę z wędzonej makreli – łapka w górę! ;-) Składniki Wędzona makrela 1 makrela, ok. 340g Jajko 5 jajek Ogórek kiszony 3 większe ogórki Cebula 1 średniej wielkości Majonez 3 łyżki Musztarda 1 łyżeczka lub chrzan Sól Pieprz The post Pasta jajeczna z wędzoną makrelą appeared first on KulinarnePrzeboje.pl.
Śledź
Poczytaj
Nigdy nie wylewaj wody po gotowaniu jajek. Sprawdź, dlaczego, a będziesz zachwycona!
Nigdy nie wylewaj wody po gotowaniu jajek. Sprawdź, dlaczego, a będziesz zachwycona!
9 zmian, które zajdą w Twoim ciele, jeśli zaczniesz jeść 2 jajka dziennie
9 zmian, które zajdą w Twoim ciele, jeśli zaczniesz jeść 2 jajka dziennie
Proponowane wpisy
Czego szukasz?
Osoby, które trafiły na ten wpis szukały : ogórki ogórki kiszone kiszone ogórki ogórek jajek pasty jajka pasta makreli makrela wędzona