Jajka to danie, które lubi chyba większość. Faszerowane, z majonezem, sadzone, gotowane na miękko...
Dziś proponuję jajka faszerowane tuńczykiem w sosie własnym. Bardzo łatwe i szybkie do przygotowania, a idealne są praktycznie na każdą okazję jako przekąska lub jako posiłek na śniadanie. 
Składniki:
* 4 jajka
* 1 puszka (150 g) tuńczyka w ...

Poczytaj

Nigdy nie wylewaj wody po gotowaniu jajek. Sprawdź, dlaczego, a będziesz zachwycona!

Nigdy nie wylewaj wody po gotowaniu jajek. Sprawdź, dlaczego, a będziesz zachwycona!


9 zmian, które zajdą w Twoim ciele, jeśli zaczniesz jeść 2 jajka dziennie

9 zmian, które zajdą w Twoim ciele, jeśli zaczniesz jeść 2 jajka dziennie


Czy podoba Ci się ten wpis? dodaj komentarz, podziel się swoją opinią