Idealna kruszonka do ciasta składa się z grudek o różnej fakturze. Mój przepis na prostą kruszonkę jest bardzo uniwersalny. Jest to kruszonka do ciast drożdżowych, do szarlotek, ciast ucieranych i kruchych. 
Czytaj dalej, a dowiesz się jakiego cukru najlepiej użyć do zrobienia kruszonki. Dowiesz się także co jeszcze można dodać do ciasta na ...

Osoby, które trafiły na ten wpis szukały : kruszonka ciasta ciasto cieście ciast jak ciasto drożdżowe ucierane ciasto ciasta ucierane szarlotka

Czy podoba Ci się ten wpis? dodaj komentarz, podziel się swoją opinią

×

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

Lifestylowo.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję