Pasta z jajek to smak, który kojarzy się mi z czasami mojego dzieciństwa. Mimo iż to praktycznie ‘sam cholesterol ” to i tak ją polecam ;-)
Składniki
Jajko 4 jajka
Musztarda 1 łyżeczka
Majonez 2 łyżeczki
Szczypiorek
Sól do smaku
Pieprz do smaku
Jajka ugotować na twardo. Obrane ze skorupek zetrzeć na tarce o średnich oczkach.
Dodać...

Poczytaj

Nigdy nie wylewaj wody po gotowaniu jajek. Sprawdź, dlaczego, a będziesz zachwycona!

Nigdy nie wylewaj wody po gotowaniu jajek. Sprawdź, dlaczego, a będziesz zachwycona!


9 zmian, które zajdą w Twoim ciele, jeśli zaczniesz jeść 2 jajka dziennie

9 zmian, które zajdą w Twoim ciele, jeśli zaczniesz jeść 2 jajka dziennie


Osoby, które trafiły na ten wpis szukały : jajka jajek pasta jajeczna pasta pasty jajeczne majonezie sól z jajkiem z jajek

Czy podoba Ci się ten wpis? dodaj komentarz, podziel się swoją opinią