Pasta z jajek to smak, który kojarzy się mi z czasami mojego dzieciństwa. Mimo iż to praktycznie ‘sam cholesterol ” to i tak ją polecam ;-)
Składniki
Jajko 4 jajka
Musztarda 1 łyżeczka
Majonez 2 łyżeczki
Szczypiorek
Sól do smaku
Pieprz do smaku
Jajka ugotować na twardo. Obrane ze skorupek zetrzeć na tarce o średnich oczkach.
Dodać...
Pasta jajeczna ze szczypiorkiem 14
Śledź
Poczytaj
Nigdy nie wylewaj wody po gotowaniu jajek. Sprawdź, dlaczego, a będziesz zachwycona!
Nigdy nie wylewaj wody po gotowaniu jajek. Sprawdź, dlaczego, a będziesz zachwycona!
9 zmian, które zajdą w Twoim ciele, jeśli zaczniesz jeść 2 jajka dziennie
9 zmian, które zajdą w Twoim ciele, jeśli zaczniesz jeść 2 jajka dziennie