Zakalec – jest to nieudana, niewyrośnięta lub niewypieczona warstwa w cieście lub całe takie ciasto i najczęściej przytrafia się w ciastach z owocami… a, że sezon na świeże owoce jeszcze trwa, to dlatego też m.in. powstał ten wpis, by uświadomić Was, jakie mogą być przyczyny powstawania zakalca oraz jak zmniejszyć ryzyko jego powstania, bo ni...

Poczytaj

Termoobieg w piekarniku – kiedy należy go używać, a kiedy tego nie robić?

Termoobieg w piekarniku – kiedy należy go używać, a kiedy tego nie robić?


13 sekretnych funkcji telefonu komórkowego

13 sekretnych funkcji telefonu komórkowego, o których nie miałeś pojęcia! Sprawdź!


10 różnić między prawdziwą a toksyczną przyjaźnią

10 różnić między prawdziwą a toksyczną przyjaźnią


13 dziewczęcych rzeczy, które sekretnie kochają robić mężczyźni

13 dziewczęcych rzeczy, które sekretnie kochają robić mężczyźni


12 szokujących, a jednocześnie genialnych zastosowań Vicks VapoRub

12 szokujących, a jednocześnie genialnych zastosowań Vicks VapoRub


Osoby, które trafiły na ten wpis szukały : jak zakalec ciasta ciasto cieście ciast pieczeń .ads-right .adsbygoogle, składniki pieczona

Czy podoba Ci się ten wpis? dodaj komentarz, podziel się swoją opinią