Jak ugotować dobry, domowy rosół bez Vegety i kostek rosołowych?
Gotując rosół, dla aromatycznego smaku i złocistego koloru, zamiast sztucznych dodatków typu Vegeta, czy kostki rosołowe, lepiej dodać opaloną nad palnikiem cebulę wraz z łupinką. Dzięki naturalnemu barwnikowi rosół będzie miał złocisty kolor i lepszy smak.
Sposób na złocisty i aromatyczny rosół 10482

Śledź
Poczytaj
Używasz kostek rosołowych? Lepiej przestań i wyrzuć je do śmieci!
Używasz kostek rosołowych? Lepiej przestań i wyrzuć je do śmieci!
Termoobieg w piekarniku – kiedy należy go używać, a kiedy tego nie robić?
Termoobieg w piekarniku – kiedy należy go używać, a kiedy tego nie robić?
Nigdy nie wylewaj wody po gotowaniu jajek. Sprawdź, dlaczego, a będziesz zachwycona!
Nigdy nie wylewaj wody po gotowaniu jajek. Sprawdź, dlaczego, a będziesz zachwycona!