Jak ugotować dobry, domowy rosół bez Vegety i kostek rosołowych?
Gotując rosół, dla aromatycznego smaku i złocistego koloru, zamiast sztucznych dodatków  typu Vegeta, czy kostki rosołowe, lepiej dodać opaloną nad palnikiem cebulę wraz z łupinką. Dzięki naturalnemu barwnikowi rosół będzie miał złocisty kolor i lepszy smak.

Poczytaj

Używasz kostek rosołowych? Lepiej przestań i wyrzuć je do śmieci!

Używasz kostek rosołowych? Lepiej przestań i wyrzuć je do śmieci!


Termoobieg w piekarniku – kiedy należy go używać, a kiedy tego nie robić?

Termoobieg w piekarniku – kiedy należy go używać, a kiedy tego nie robić?


Nigdy nie wylewaj wody po gotowaniu jajek. Sprawdź, dlaczego, a będziesz zachwycona!

Nigdy nie wylewaj wody po gotowaniu jajek. Sprawdź, dlaczego, a będziesz zachwycona!


Osoby, które trafiły na ten wpis szukały : kostki rosół kostka cebula kuchnia zupy zupa gotuj kuchen gotowanie

Czy podoba Ci się ten wpis? dodaj komentarz, podziel się swoją opinią