
Kopiec kreta w wersji truskawkowej 15
9 lat temu
Śledź Dodaj
Przełożyć masę. Wstawić do piekarnika nagrzanego na 175 C i piec do suchego patyczka

Kopiec kreta w wersji truskawkowej 15
9 lat temu
Śledź Dodaj
Przełożyć masę. Wstawić do piekarnika nagrzanego na 175 C i piec do suchego patyczka

Ryba zapiekana pod cebulowo-serową pierzynką 20
10 lat temu
Śledź Dodaj
skropić olejem. Wstawić do piekarnika nagrzanego na 175 C i zapiekać ok 15-20 minut, funkcja

Ciasto twix 55
9 lat temu
Śledź (1) Dodaj
wyścielonej papierem do pieczenia i piec w 175*C około 20 minut. Wystudzić i pozostawić

Ciasto orzechowe z brzoskwniami i chałwą 15
9 lat temu
Śledź Dodaj
wyścielonej papierem do pieczenia i piec w 175*C około 30 minut. Wystudzić i nasączyć herbatą

śmietankowy puszek z konfiturą 18
9 lat temu
Śledź Dodaj
proszek do pieczenia, delikatnie wymieszać. Piec w 175*C około 30 minut. Po upieczeniu wystudzić

Sernik w orzechowo-rumowym kremie 15
9 lat temu
Śledź Dodaj
przełożyć do foremki wyścielonej papierem. Piec w 175*C przez około 30 minut, wystudzić i przekroić

9 lat temu
Śledź Dodaj
przełożyć do foremki wyścielonej papierem. Piec w 175*C około 30 minut. Wystudzić i przekroić

Lekkie ciasto śmietanowe z malinami 16
9 lat temu
Śledź Dodaj
wyścielonej papierem do pieczenia i piec w 175*C około 30 minut. Wystudzić. Kremówkę ubić

Sernik śpiącej królewny (gotowany, na biszkopcie) 61
9 lat temu
Śledź Dodaj
wyścielonej papierem do pieczenia i piec w 175*C około 30 minut. Po wystudzeniu przekroić

Tort czekoladowe cappuccino 12
9 lat temu
Śledź Dodaj
wyścielonej papierem do pieczenia u piec w 175*C około 40 minut, sprawdzając patyczkiem. Upieczone ciasto

Orzechowo-kawowy tort koszyk 35
9 lat temu
Śledź Dodaj
pieczenia i przełożyć ciasto. Piec w 175*C około 45 minut, sprawdzając patyczkiem. Wystudzić i przekroić

9 lat temu
Śledź Dodaj
blaszki wyścielonej papierem do pieczenia. Piec w 175*C około 30 minut. Wystudzić. Upiec bezę

9 lat temu
Śledź Dodaj
wyścielonej papierem do pieczenia i piec w 175*C około 30 minut. Po upieczeniu wystudzić, przekroić

Kostki czekoladowo-piernikowe z marmoladą 11
9 lat temu
Śledź Dodaj
foremki wyścielonej papierem i piec w 175*C około 30-40 minut, do suchego patyczka

9 lat temu
Śledź Dodaj
wymieszać. Przełożyć do foremki i piec w 175*C około 25 minut. Wystudzić. Galaretki zielone

Ciasto czekoladowe z gruszkami 15
9 lat temu
Śledź Dodaj
foremki wyścielonej papierem i piec w 175*C około 30 minut. Po wystudzeniu przekroić na połowę

Mulatka: ciasto czekoladowo-bananowe 18
9 lat temu
Śledź Dodaj
papierem i piec około 35 minut w 175*C. Wystudzić. Galaretki rozpuścić w połowie litra

Lekki tort z malinami (z motywem kucyków pony ) 13
9 lat temu
Śledź Dodaj
pieczenia i piec około 45 minut w 175*. Przekroić na trzy blaty. Sok z cytryny wymieszać

Ciasto mleczne z porzeczkową galaretką 14
9 lat temu
Śledź Dodaj
foremki wyścielonej papierem do pieczenia. Piec w 175*C około 30 minut. Po wystudzeniu podzielić

Brzdąc- ciasto z czekoladowym kremem 15
9 lat temu
Śledź Dodaj
formy wyścielonej papierem i piec w 175*C około 40 minut. Wystudzić (najlepiej przez

Rolada kawowa z rodzynkami w rumie 14
9 lat temu
Śledź Dodaj
rolad.Wstawić do piekarnika nagrzanego do 175*C i piec około 15 minut, uważając, żeby

9 lat temu
Śledź Dodaj
silikonowej nie trzeba smarować) i piec w 175*C przez około 30 minut. Wystudzić (najlepiej przez

Murzynek z rabarbarem i orzechami 12
10 lat temu
Śledź Dodaj
cieście. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 175*C i piec około 40 minut, sprawdzając patyczkiem. Kiedy

10 lat temu
Śledź Dodaj
wyłożonej papierem do pieczenia i piec w 175*C około 30 minut. Wystudzić. Z ciasta ściąć

Ciasteczka kakaowe z bezą i orzeszkiem 15
9 lat temu
Śledź Dodaj
Składniki na około 80 sztuk:na ciasto:175 g mąki pszennej2 łyżki kakao125 g masła2 żółtka2

Seromakowiec na piernikowym biszkopcie 18
9 lat temu
Śledź Dodaj
przełożyć do wyścielonej papierem foremki. Piec w 175*C około 20 minut.W tym czasie przygotować masy

Ciasto balladyna 342
4 lat temu
Śledź Dodaj
masę. Całość wstawić do piekarnika nagrzanego do 175 stopni, grzanie góra-dół i piec przez

Tarta z porzeczkami, bezą i budyniem 3
teraz
Śledź Dodaj
dokładnie wszystko miksujemy. Piekarnik nagrzewamy do temperatury 175 stopni. Na upieczony spód tarty wykładamy budyń, owoce

3 lat temu
Śledź Dodaj
całość ponownie wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 175 stopni i pieczemy przez ok. 60 minut. Beza