Kopiec kreta w wersji truskawkowej 13
8 lat temu
Śledź Dodaj
Przełożyć masę. Wstawić do piekarnika nagrzanego na 175 C i piec do suchego patyczka
Kopiec kreta w wersji truskawkowej 13
8 lat temu
Śledź Dodaj
Przełożyć masę. Wstawić do piekarnika nagrzanego na 175 C i piec do suchego patyczka
Ryba zapiekana pod cebulowo-serową pierzynką 18
9 lat temu
Śledź Dodaj
skropić olejem. Wstawić do piekarnika nagrzanego na 175 C i zapiekać ok 15-20 minut, funkcja
Ciasto twix 54
8 lat temu
Śledź (1) Dodaj
wyścielonej papierem do pieczenia i piec w 175*C około 20 minut. Wystudzić i pozostawić
Ciasto orzechowe z brzoskwniami i chałwą 14
8 lat temu
Śledź Dodaj
wyścielonej papierem do pieczenia i piec w 175*C około 30 minut. Wystudzić i nasączyć herbatą
śmietankowy puszek z konfiturą 17
8 lat temu
Śledź Dodaj
proszek do pieczenia, delikatnie wymieszać. Piec w 175*C około 30 minut. Po upieczeniu wystudzić
Sernik w orzechowo-rumowym kremie 14
8 lat temu
Śledź Dodaj
przełożyć do foremki wyścielonej papierem. Piec w 175*C przez około 30 minut, wystudzić i przekroić
8 lat temu
Śledź Dodaj
przełożyć do foremki wyścielonej papierem. Piec w 175*C około 30 minut. Wystudzić i przekroić
Lekkie ciasto śmietanowe z malinami 14
8 lat temu
Śledź Dodaj
wyścielonej papierem do pieczenia i piec w 175*C około 30 minut. Wystudzić. Kremówkę ubić
Sernik śpiącej królewny (gotowany, na biszkopcie) 58
8 lat temu
Śledź Dodaj
wyścielonej papierem do pieczenia i piec w 175*C około 30 minut. Po wystudzeniu przekroić
Tort czekoladowe cappuccino 10
8 lat temu
Śledź Dodaj
wyścielonej papierem do pieczenia u piec w 175*C około 40 minut, sprawdzając patyczkiem. Upieczone ciasto
Orzechowo-kawowy tort koszyk 29
8 lat temu
Śledź Dodaj
pieczenia i przełożyć ciasto. Piec w 175*C około 45 minut, sprawdzając patyczkiem. Wystudzić i przekroić
8 lat temu
Śledź Dodaj
blaszki wyścielonej papierem do pieczenia. Piec w 175*C około 30 minut. Wystudzić. Upiec bezę
8 lat temu
Śledź Dodaj
wyścielonej papierem do pieczenia i piec w 175*C około 30 minut. Po upieczeniu wystudzić, przekroić
Kostki czekoladowo-piernikowe z marmoladą 11
8 lat temu
Śledź Dodaj
foremki wyścielonej papierem i piec w 175*C około 30-40 minut, do suchego patyczka
8 lat temu
Śledź Dodaj
wymieszać. Przełożyć do foremki i piec w 175*C około 25 minut. Wystudzić. Galaretki zielone
Ciasto czekoladowe z gruszkami 14
8 lat temu
Śledź Dodaj
foremki wyścielonej papierem i piec w 175*C około 30 minut. Po wystudzeniu przekroić na połowę
Mulatka: ciasto czekoladowo-bananowe 15
8 lat temu
Śledź Dodaj
papierem i piec około 35 minut w 175*C. Wystudzić. Galaretki rozpuścić w połowie litra
Lekki tort z malinami (z motywem kucyków pony ) 12
8 lat temu
Śledź Dodaj
pieczenia i piec około 45 minut w 175*. Przekroić na trzy blaty. Sok z cytryny wymieszać
Ciasto mleczne z porzeczkową galaretką 13
8 lat temu
Śledź Dodaj
foremki wyścielonej papierem do pieczenia. Piec w 175*C około 30 minut. Po wystudzeniu podzielić
Brzdąc- ciasto z czekoladowym kremem 14
8 lat temu
Śledź Dodaj
formy wyścielonej papierem i piec w 175*C około 40 minut. Wystudzić (najlepiej przez
Rolada kawowa z rodzynkami w rumie 13
8 lat temu
Śledź Dodaj
rolad.Wstawić do piekarnika nagrzanego do 175*C i piec około 15 minut, uważając, żeby
8 lat temu
Śledź Dodaj
silikonowej nie trzeba smarować) i piec w 175*C przez około 30 minut. Wystudzić (najlepiej przez
Murzynek z rabarbarem i orzechami 11
9 lat temu
Śledź Dodaj
cieście. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 175*C i piec około 40 minut, sprawdzając patyczkiem. Kiedy
9 lat temu
Śledź Dodaj
wyłożonej papierem do pieczenia i piec w 175*C około 30 minut. Wystudzić. Z ciasta ściąć
Ciasteczka kakaowe z bezą i orzeszkiem 14
8 lat temu
Śledź Dodaj
Składniki na około 80 sztuk:na ciasto:175 g mąki pszennej2 łyżki kakao125 g masła2 żółtka2
Seromakowiec na piernikowym biszkopcie 15
8 lat temu
Śledź Dodaj
przełożyć do wyścielonej papierem foremki. Piec w 175*C około 20 minut.W tym czasie przygotować masy
Ciasto balladyna 335
3 lat temu
Śledź Dodaj
masę. Całość wstawić do piekarnika nagrzanego do 175 stopni, grzanie góra-dół i piec przez
Tarta z porzeczkami, bezą i budyniem 2
teraz
Śledź Dodaj
dokładnie wszystko miksujemy. Piekarnik nagrzewamy do temperatury 175 stopni. Na upieczony spód tarty wykładamy budyń, owoce
2 lat temu
Śledź Dodaj
całość ponownie wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 175 stopni i pieczemy przez ok. 60 minut. Beza